Företag

 

Företagskunder

 

 

Gundstedt Bygg & Montage AB är en stabil samarbetspartner som erbjuder snabb och flexibel företagsservice.

 

Genom våra etablerade samarbeten med elektriker, målare och VVS-installatörer kan vi erbjuda paketlösningar med hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Butiksmontage och inredningsmontering

Gundstedt Bygg & Montage har lång erfarenhet av butiksmontage och inredningsmontering. Oavsett om kunden är en enskild butik eller en större butikskedja är vårt signum noggranhet och precision. Vi levererar i tid och sätter självklart kundens önskemål främst.

Vatten- och fuktskador

Kontakta oss om olyckan skulle vara framme och ni får en vatten- eller fuktskada i fastigheten. Vi beräknar omfattningen på skadan och ger er en kalkyl över torktid, åtgärder och material för återställning. Vi utför även badrumsrenoveringar, plattsättning med kakel, klinker och platsanpassade konstruktioner. Allt enligt branschregler för säkra våtrum och försäkringsbolagens krav för tätskikt och elinstallationer.

Underhållsarbete och renovering

Vi har flera samarbeten med större fastighetsbolag och genomför måttanpassad platsbyggnation och renovering av såväl bostadshus som ekonomibyggnader. Vi utför professionellt underhållsarbete samt anpassad invändig och utvändig fastighetsservice. Utemiljön är viktig för att skapa trivsamma och trygga boendeområden. Vi har bred erfarenhet av konstruktioner i utomhusmiljö med betonggjutning och mindre murningsuppdrag. Genom oss får ni attraktiva lösningar som kombinerar låga kostnader med hög funktionalitet.

Leverantörer & partners

 

Vi samarbetar med flera

lokala företag och större

leverantörer.