Privatkunder

 

Privatkunder

 

 

Vi utför alla typer av renoveringsarbeten i ditt hem. Önskar du platsbyggda lösningar hjälper vi dig med tips, idéer och ritningar för en bra helhetslösning.

 

Genom samarbeten med flera stora leverantörer kan vi erbjuda ett brett urval av produkter för montering och nybyggnation.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Renoveringar och tillbyggnationer

Börjar huset bli för litet eller är det dags att modernisera? Vi hjälper dig med planering och materialval för smarta och snygga lösningar i ditt hem. Längtar du efter att förlänga sommarsäsongen? Vi samarbetar med flera stora leverantörer med ett brett urval av produkter för nybyggnation av bland annat altaner och uterum. Vi utför också montering och platsanpassning av färdiga kök, garderober och större inredning efter dina önskemål.

Fastighetsunderhåll - tak, golv och fönster

Fastigheter behöver underhållas reglbundet. Med en kunnig hantverkare får du som privatperson snabb och professionell hjälp med nödvändiga insatser. Vi utför allt från golvläggning och fönsterbyten till takläggning och stuprörsmontering. Vi arbetar alltid med noggrannhet och flexibilitet och har självklart ansvarsförsäkringar för din trygghet.

Badrum

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar, plattsättning med kakel, klinker och platsanpassade konstruktioner om du önskar det. Vi följer självklart branschregler för säkra våtrum och försäkringsbolagens krav för tätskikt och elinstallationer.

Leverantörer & partners

 

Vi samarbetar med flera

lokala företag och större

leverantörer.